Tjugofemtioett

Fredag. 

Efter en ännu en bussresa på flera timmar utan mycket till sömn anlände vi igår till Coffs Harbor strax efter sex på morgonen. Flyt som vi har väntade en bil från hostlet på oss så vi fick skjuts och slapp gå en promenad på minst 30 min. Värt.

Fick checka in i våra rum strax efter tio och efter vårt tidigare hell hole var detta en ren dröm. Fräscha rum, helt okej badrum, ett kök man kan laga mat i, möjlighet att tvätta och ett allrum man faktiskt kan vistats i utan att få kväljningar. Jag och Jorri var som två barn på julafton. 

Vi lånade cyklar och begav oss till närmsta supermarket för att införskaffa mat och spenderade sedan resten av dagen på stranden. Solen gassade på och nu börjar man ana att vi inte längre befinner oss i ett februari kallt Sverige längre, eller aa mest jag dårå Jossan har varit brun hela tiden.. 

Duschade och slängde sedan ihop vår första laga-mat-i-hostelkök middag. Makaroner och tonfisk toppat med varm dolmiosås serverat tillsammans med paprika, morötter och rödlök det ni! Ingen nyårs varmrätt kanske men det gick ner helt klart! 

Idag har det varit molnigt men väldigt varmt.  Vi sov ut, jag skypade med en fining där hemma, käkade frukost och sedan satte vi igång med dagens projekt - tvätta. Alltså det här med att backpacka är riktigt gött men när man har tio dagars tvätt liggandes i samma väska med kläderna som man ska ha på sig är det inte lika najs...så tvättning, torkning och vädring av alla kläder och väskor spenderade vi förmiddagen med. Därefter gick jag ner i knop och spenderade resten av eftermiddagen med näsan i en bok och bara varit. Så himla skönt. 
Middagen blev en repris på gårdagens måltid men så länge man blir mätt så. 

Hoppas på sol imorgon då det är vår sista dag här innan vi åker vidare på söndag morgon mot Byron Bay och karro. Ska bli så kul att ses!! 

Hoppas ni alla mår bra där hemma! Ha en bra dag! 
Puss