Tjugotvå och mer än så.

Godafton mina vänner! 
Klockan är närmare elva här i Aussie och ännu en dag är till ända. 

Efter en tripp till de omtalade Nimbin med några timmars strosande där, en hel del strandhäng, massor av glassar, hemmagjorda pizzor på filtar med flertal glas vin, barbeque i trädgården med eldshow och sangria, utgång gånger två, sena balkonghäng med nattkäk, nya vänner och en massamassa mer var våra dagar i Byron Bay över.
Vi lämnade Backpackers Inn med nästan lite sorg i hjärtat då vi hade trivts så himla bra men med packade väskor så gav vi oss iväg mot nya äventyr.

Igår anlände vi till Surfers Paradise. En stad som består av affärer, höga skyskrapor och en fantastiskt lång och nästan oändlig strand. Vi bor fantastiskt bra mitt i smeten men har ändå endast fem minuter till stranden. Hostlet delar byggnaden tillsammans med ett hotel så vår innergård inkluderar bl.a en stor terass där man kan sitta om kvällarna och mornarna för att äta samt ett poolområde och DESSUTOM bor vi billigare än vad vi gjort på hela resan i ett Female dorm vi fem plus tre andra tjejer. Kan inte vara bättre. 

Vi firade vår ankomst hit igår med att gå ut och äta och shoppa. Samtliga i The wolfpack hittade något fint och vi alla fick gå hemåt glada och mätta.
Anina och Agnes drog iväg på egna äventyr idag på ett vattenland i närheten men då man heter Rebecka och har blivit superförkyld med hosta och snuva samt är ägare till ett par öron som i princip får hörselgångsinflammation bara de hör ordet vatten så fick jag hoppa det. 
Jag, Karro och Jossan tog en sväng förbi Coles istället och handlade proviant inför de kommande dagarna, hängde vid poolen och gick loss ännu en runda på butikerna.

Väl tillbaka på hostlet drog vi ihop en backpackermiddag jag kallar duga i väntan på att Agnes och Anina skulle komma tillbaka. Egengjord wook på lök, morötter, broccoli, vitlök, kyckling, nudlar och kokosmjölk. Så himla gott! 
Sen vår lilla grupp växte är det mycket roligare och lättare att laga mat ihop. Alla hjälps åt, det blir billigt och vi har jävligt kul ihop. 

Tillbaka på rummet så stötte jag ihop med Simone från min gamla skola, vad är oddsen att träffa någon som man känner från lilla Sverige liksom här i ett land lika stort som Europa och i samma stad, på samma hostel, i samma rum?! Helt sinnes men så kul!
Vi drog med oss henne och hennes vän till kvällsmarknaden på stranden och strosade runt där innan det var dags att bege sig tillbaka.

Har tyvärr inga bilder att bjuda på idag då wifi:et inte är på humör för att samarbeta så ni får hålla er lite! Lovar att bjuda på en riktigt bildbomd så snart som möjligt.

Tänker på er alla därhemma! 



Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar